Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Ryby osolíme a posypeme korením. Votrieme do mäsa a necháme asi 30 minút marinovať.
2. Nastrúhaný syr vmiešame do rozšľahaných vajec.
3. Rybie porcie obalíme klasicky v trojobale (múka, vajce so syrom, strúhanka) a na mierne rozpálenom oleji smažíme dozlatista.
Claresse filet chlad. váž. cca 100-400 g/ks
Viac o produkte
Comté Entremont tvrdý zrejúci syr 1x200 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment