Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Cibuľu, cesnak a čili nakrájame najemno. Zeleninu nakrájame na prúžky. Roztlačíme a nahrubo nakrájame citrónovú trávu.
2. Rybu nakrájame na kúsky a očistíme krevety.
3. V panvici wok zľahka opražíme na arašidovom oleji cibuľu, cesnak a čili. Pridáme zeleninu, cukor a karí a necháme skaramelizovať.
4. Zalejeme rybou a sójovou omáčkou. Pridáme rybí vývar, citrónovú trávu a limetkové listy.
5. Necháme 5 minút povariť. Pridáme krevety a rybu a necháme variť ďalších 5 minút. Pridáme nasekané bylinky a ihneď podávame.
Zubáč veľkoústy filet s kožou 200-500 g
Viac o produkte
Krevety celé nevarené 30/40 chlad. 1x500 g
Tipy zo sortimentu
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment