Postup:
1. Najprv si pripravíme soľnú kôrku. Do zmesi soli, múky a škrobu pridáme vajcia. Všetko dôkladne premiešame mixérom.
2. Olúpeme cesnak a citrón a spolu s umytými bylinkami vložíme všetko do brušnej dutiny pražmy.
3. Na plech vyložený papierom na pečenie rozotrieme vrstvu soľnej hmoty. Na túto hmotu položíme pripravenú pražmu.
4. Pražmu zo všetkých strán dôkladne pokryjeme soľou. Potom k povrchu ryby zľahka, ale dôkladne pritlačíme kôrku.
5. Pražmu v kôrke vložíme do rúry predhriatej na 200 °C a pečieme asi 30 minút.
6. Po upečení kôrku opatrne rozkrojíme tak, aby sme nezarezali do ryby, alebo ju rozlomíme. Stiahneme kožu, nožom oddelíme filetu od kosti a preložíme ju na tanier.