Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Jablká olúpeme a nakrájame na tenké plátky.
2. Filety osušíme a ochutíme soľou a čiernym mletým korením.
3. Na rybu vyskladáme plátky jabĺk tak, aby sa čiastočne prekrývali, a zakvapkáme ich citrónovou šťavou.
4. Navrch položíme plátok syra a pečieme v rúre pri 200 °C zhruba 8 minút.
Sumec veľký filet chlad. váž
Viac o produkte
Jablká červené čerst. čerst. váž. cca 1 kg
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment