Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Kaparová omáčka:
Postup:
1. Umyjeme a papierovým obrúskom osušíme jednotlivé porcie. Odstránime ružovkasté blany a okolo chrbtice mäso z oboch strán odkrojíme, aby sme získali 2 hrubé plátky.
2. Pokrájame plátky na kocky s hranou 2,5 cm a dáme ich do plytkého taniera. Premiešame ich s citrónovou šťavou a kôrou a olivovým olejom. Necháme kocky okvapkať (tekutinu uschováme) a napichujeme ich na 4 grilovacie ihly striedavo s bobkovými listami a klinkami citróna.
3. Predhrejeme gril na stredný stupeň. Položíme mäso na ihlách na mriežku. Potrieme mäso trochou uschovanej marinády a pečieme ďalšie 3 – 4 minúty, pokým nie je mäso mäkké a prepečené.
4. Medzitým dôkladne premiešame v miske všetky ingrediencie omáčky a dáme misku bokom. Ihly necháme okvapkať a rozdelíme ich na taniere.
5. Podávame s pripravenou omáčkou.
Čert morský bez hlavy chlad. váž. 1 - 2 kg
Viac o produkte
Kapary v slanom náleve 1x700 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment