Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Čerstvé filety zo sumca osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Obalíme ich v múke, na panvici speníme maslo a filety opečieme cca 3 – 5 minút z oboch strán dozlatista.
2. Pór nakrájame na jemné prúžky, ktoré sprudka osmažíme na horúcom oleji a necháme ich okvapkať na kuchynskom papieri.
3. Rybu vyberieme z panvice a uchovávame v teple.
4. Do panvice pridáme jemne nakrájanú cibuľu, vo výpeku ju speníme, zalejeme rybím vývarom a zahustíme šľahačkou. Omáčku ochutíme a v mise vyšľaháme pyré.
5. Rybie filé servírujeme s opečeným pórom a preliate cibuľovým pyré, ozdobené čerstvo mletým čiernym korením. Vhodná príloha sú pečené zemiaky.
Sumec veľký filet chlad. váž.
Viac o produkte
Burro di Bufala maslo 82% čerst. 1x125 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment