Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Prielohy 1 010 07 Žilina
0850 123 223 info@metro.sk
Ingredience:
Postup:
1. V múke obalíme posolené rybie filety. Rozohrejeme veľkú panvicu. Rozložíme slaninu a restujeme dochrumkava. Potom ju vyberieme a osušíme papierovým obrúskom.
2. Na panvicu pridáme maslo, až začne peniť, vložíme obalenú rybu. Vyprážame 2 minúty z každej strany dozlatista. Preložíme na tanier a udržujeme v teple.
3. Na panvici opäť rozohrejeme kúsok masla, až sa spení, rýchlo pridáme bylinky a vytlačenú citrónovú šťavu. Premiešame a pridáme na pásiky nakrájanú slaninu.
4. Na tanier servírujeme filety, vzniknutou zmesou ich prelejeme a podávame s pučenými zemiakmi.
Platesa obyčajná chlad. váž. cca 600-900 g
Viac o produkte
Anglická slanina krájaná chlad. 1x600 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment