Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingredience:
Pracovný postup:
1. Kalmáre očistíme a nakrájame na prúžky.
2. Jemne nasekáme strúčik cesnaku a pepperoncini.
3. Rozpálime olivový olej, na ktorom osmažíme nakrájané kalmáre, pridáme cesnak, štipku posekaných pepperoncini (na špičku noža). Do takto pripraveného základu pridáme na kocky nakrájané paradajky, ktoré mierne podusíme a dochutíme soľou.
4. Uvarené tagliatelle scedíme a premiešame so zmesou z kalmárov.
5. Z tagliatelle vytvoríme na tanieri hniezdo a okraj taniera dozdobíme pepperoncinmi.
Kalamáre malé chlad. váž. cca 20-30 ks/kg
Viac o produkte
Barilla tagliatelle 1x500 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment