Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingredience:
Pracovný postup:
1. Najprv si pripravíme krevety. Odstránime hlavičku a škrupinu; krevetu dôkladne umyjeme a vyberieme črievko. Náš tip: Chvostík odstraňovať nemusíte; krevety s chvostíkom vyzerajú pri servírovaní dobre.
2. Zázvor olúpeme a rozkrájame na plátky.
3. Na panvici rozohrejeme olej a vložíme krevety. Asi po minúte ich dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Keď krevety rovnomerne zružovejú, vyberieme ich z panvice.
4. Do panvice vložíme zázvor a dochutíme ho karí korením. Pridáme kokosové mlieko a necháme ho asi štyri minúty povariť. Dosolíme podľa chuti.
5. Tesne pred podávaním vložíme krevety späť do panvice a pridáme jemne nakrájané listy koriandra.
6. Krevety naaranžujeme na tanier a ozdobíme koriandrom. Podávame s ryžou Basmati.
Krevety celé nevarené 30/40 chlad. 1x500 g
Viac o produkte
AROY-D Kokosové mlieko 1x1 l
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment