Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Prielohy 1 010 07 Žilina
0850 123 223 info@metro.sk
Ingredience:
Maso:
Orientační cena za porci: 2,7 €
Postup:
1. Slávky dôkladne prepláchneme a otvorené vyhodíme.
2. Zeleninu, cibuľu a cesnak nakrájame a osmažíme na panvici, pokým cibuľa nezosklovatie.
3. Zeleninu zalejeme bielym vínom a prilejeme rybí vývar. Pridáme všetko korenie a zväzok byliniek. Osolíme a okoreníme a krátko povaríme.
4. Vsypeme slávky a necháme variť 10 – 15 minút, pokým sa lastúry neotvoria. Pri dlhšom varení by mušle stuhli.
5. Odstránime všetky zavreté exempláre.
6. Otvorené slávky podávame so šťavou a opečenou bagetou.
Postup krok za krokom:
Slávky dôkladne prepláchneme a otvorené vyhodíme.
Zeleninu, cibuľu a cesnak nakrájame a osmažíme na panvici, pokým cibuľa nezosklovatie, zalejeme bielym vínom a prilejeme rybí vývar. Pridáme všetko korenie a zväzok byliniek. Osolíme a okoreníme a krátko povaríme.
Vsypeme slávky a necháme variť 10 – 15 minút, pokým sa lastúry neotvoria. Pri dlhšom varení by mušle stuhli.
Odstránime všetky zavreté exempláre.
Otvorené slávky podávame so šťavou a opečenou bagetou.
Slávka jedlá jumbo chlad. 1x1 kg sieťka
Viac o produkte
Víno Jano Veltlínske zelené 1x750 ml
Viac o produktu
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment