Postup:
1. Všetky ingrediencie na kebab vložíme do väčšej misy a pomocou rúk dôkladne premiesime, aby sa rovnomerne rozprestreli.
2. Hotovú zmes potom necháme aspoň dve hodiny odležať v chladničke.
3. Následne z nej tvarujeme menšie valčeky, ktoré napichneme na špajľu alebo na ihlu.
4. Opečieme ich na grile, popr. orestujeme na panvici.
5. Čas grilovania sa líši podľa hrúbky valčekov.
6. Valčeky je potrebné pravidelne kontrolovať a otáčať, aby sa opiekli zo všetkých strán.
7. Zároveň ich na grile nenechajte príliš dlho, aby sa nevysušili.
8. Avokádové pyré - všetky ingrediencie na pyré vložíme do vyššej nádoby a pomocou tyčového mixéra rozmixujeme dohladka.
9. Hotové pyré ochutnáme, popr. dosolíme, okoreníme alebo pridáme citrón a znova premixujeme.
10. Podávame ihneď spolu s grilovanými kebabmi.