Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Na masle necháme zosklovatieť nakrájanú šalotku, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu a zeler.
2. Zastříkneme vínom a necháme skoro všetku tekutinu odpariť. Vložíme osolené a bielym korením okorenené mäso nakrájané na cca 2cm kúsky.
3. Zalejeme vývarom len do ¾ výšky mäsa, prihodíme zelenú petržlenovú vňať (stačí stonky), priklopíme pokrievkou a pomaly dusíme domäkka. Potom zmiernime plameň a dohotovíme omáčku.
4. Zalejeme vývarom len do ¾ výšky mäsa, prihodíme zelenú petržlenovú vňať (stačí stonky), priklopíme pokrievkou a pomaly dusíme domäkka. Potom zmiernime plameň a dohotovíme omáčku.
Jahňacie stehno b. k. Nový Zéland
Viac o produkte
Feferónka Habanero mix čerst. 1x50 g vrecko
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment