Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Tzatziky:
Postup:
1) JAHŇACÍ HREBIENOK nakrájajte na jednotlivé kotlety. Dajte do misy. Pridajte oregano, drvený nasekaný cesnak a olivový olej. Premiešajte, zakryte a nechajte aspoň na 30 minút marinovať v chlade.
2) UHORKU nastrúhajte alebo nakrájajte na tenké rezančeky. Dajte do sitka, osoľte a nechajte vykvapkať. V mise premiešajte jogurt, uhorku, podrvený a najemno nasekaný cesnak. Výrazne dochuťte citrónovou šťavou, soľou a trochou korenia. Servírujte s gréckymi olivami.
3) Z pripravených kotletiek zotrite prebytočnú marinádu. Grilujte na priamom žiare na rozohriatej mriežke – z každej strany asi 3 minúty. Grilované kotletky nechajte chvíľu odpočinúť. Osoľte, zakvapnite CITRÓNOVOU ŠŤAVOU a ihneď podávajte.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment