Postup:
1. NAKRÁJANÉ MÄSO zmiešame s olejom, drveným cesnakom, chilli papričkou, sójovou omáčkou a škrobom. Mäso naložíme do druhého dňa.
2. Príprava soté (cca 10 minút): Vo woku na oleji orestujeme nahrubo nakrájaný CESNAK S CHILLI (pozor nespáliť), potom pridáme marinované mäso a opäť orestujeme. Nakoniec pridáme nakrájanú zeleninu s orechmi a hubami a taktiež orestujeme.
3. Následne zalejeme omáčkami, ochutíme trstinovým cukrom, soľou, krátko povaríme a ihneď servírujeme.
4. Príprava ryže (cca 15 minút): JAZMÍNOVÚ RYŽU vložíme podľa porcií ryže do ryžovaru, v pomere 1:1,25 odmeriame vodu, nalejeme na ryžu, uzatvoríme ryžovar a zapneme.
5. Akonáhle je ryža hotová, ryžovar sa vypne. Ryžu premiešame plastovou lyžicou a ponecháme asi 5 minút odležať. Potom servírujeme.
6. Servírovanie: Na teplý tanier preložíme ryžu, na jej stred servírujeme ochutené soté, pokrm doplníme lístkami čerstvého KORIANDRA a na plátky nakrájanou lahôdkovou cibuľkou.