Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Kačacie prsia:
Jedlé gaštany:
Bruselský kel:
Pomerančová omáčka:
Postup:
1. Kačacie prsia očistíme a z oboch strán osolíme. Potom ich vložíme na rozohriatu panvicu kožou nadol, opečieme doružova a necháme minútku odpočinúť.
2. Cukor s lyžičkou vody necháme zľahka skaramelizovať. Pridáme upečené a olúpané gaštany, lyžičku vody a podľa chuti soľ a čierne mleté korenie. Všetko zľahka povaríme.
3. Kely očistíme a v spodnej časti narežeme do krížika. Sparíme ich vo vriacej vode, potom ich rozpolíme a prehrejeme na masle. Na záver podľa chuti osolíme a posypeme čiernym korením.
4. Tekuté suroviny, t. j. kačací vývar, demi-glace, pomarančový džús a likér zmiešame, privedieme do varu a zvaríme na požadovanú konzistenciu. Potom zmes scedíme a na záver pridáme brusnice.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment