Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Kačacie prsia opláchneme studenou vodou, osušíme a očistíme. V koži vytvoríme plytké rezy. 2. Mäso osolíme a okoreníme z oboch strán, pridáme bylinky, rozpučené strúčiky cesnaku, pomarančovú kôru a med. 3. Kačacie prsia vložíme do vrecúška a vákuovo zabalíme. 4. Varíme 2 hodiny v sous-vide alebo vo vodnom kúpeli na 55 °C. Následne mäso vyberieme, vložíme na plech a pečieme v rúre pri teplote 220 °C cca 5 minút. 5. Pri podávaní prsia nakrájame na plátky a prelejeme mäsovou šťavou.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment