Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Jarné kuriatka s bylinkovým maslom Rúru predhrejeme na 190 °C.
2. Bylinky nasekáme nadrobno, zmiešame so zmäknutým maslom, pridáme soľ a zľahka pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.Kuriatka očistíme, osušíme utierkou a po celom povrchu i vnútri brušnej dutiny ich potrieme bylinkovým maslom. (Kožu môžeme aj opatrne narezať a maslo votrieť pod ňu.)
4. Vložíme do pekáča a v predhriatej rúre pečieme zhruba 10 minút.
5. Potom teplotu znížime na 170 °C a dope- čieme dozlatista (35 – 45 minút).
6. Upečené kuriatka podávame so zemiakovým pyré, dusenou či pečenou zeleninou alebo s novými zemiakmi varenými v šupke.
Kukuričné kurča FR mraz. váž. cca 1,5 kg
Viac o produkte
Burro di Bufala maslo 82% chlad. 1x125 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment