Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Kurčiatka očistite a osušte papierovým obrúskom.
2. Zvnútra aj zvonku výrazne osoľte a nechajte odležať v chladničke (najlepšie nezakryté na mriežke) aspoň 2 hodiny.
3. Po odležaní kurčatá znovu osušte obrúskom a potrite hrubšou vrstvou zmäknutého masla.
4. Do dutiny každého kurčaťa ešte vložte malý zväzok tymianu.
5. Pripravené kurčatá dajte na plech a pečte v rúre rozohriatej na 230 °C. Podľa veľkosti asi 30 až 45 minút dozlata.
6. Fazuľové struky očistite a zbavte stopky. Hráškové struky aj hrášok očistite. Dajte do kastróla. Pridajte dve lyžice masla, podlejte trochou vody a dobre osoľte.
7. Na strednom plameni krátko poduste do zmäknutia.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment