Postup:
Príprava mäsa:
1. Kuracie prsia okoreňte Knorr Marinádou na kuracie, potrite olejom a nechajte odstáť na chladnom mieste 10 min.
2. Na panvici si ugrilujte kuracie prsia a dajte do konvenktomatu piecť pro teplote 160°C na 20min.
Omáčka:
1. Čerstvú Na tuku Rama Culinesse Profi si orestujte šalotku, pridajte víno a nechajte zredukovať.
2. Pridajte norr holandskú omáčku, prevarte a podľa potreby dochuťte soľou.
Zelenina:
1. Očistenú špargľu si uvarte v slanej vode.
2. Na panvici rozohrejte maslo, přidajte uvarenú špargľu, redkvičku a krátko prehrejte.
Stratené vajcia:
1. Z Do hrnca dajte variť vodu, pridate soľ a ocot.
2. Keď voda zovrie, rozbite vajíčko do naberačky a pomaly ho vkladejte do variacej vody.