Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Grilovaný kurací steak so špargl'ou

Grilovany kurací steak so špargľou

Počet porcií: 10
Obtiažnost: ★★
Čas prípravy: 60 min

Ingrediencie:

 
  • 1 500 g Kuracie prsia
  • 100 ml Rama Culinesse Profi
  • 100 ml Olej
  • 50 g Knorr Marináda na kuracie
  • 2 000 ml Voda
  • 500 g Knorr Holandské omáčka Tetrepak
  • 100 g Šalotka
  • 200 ml v
  • 20 g Petržlenová vňať
  • 1000 g Špargla
  • 100 g Maslo
  • 150 g Redkvička červená
  • Soľ

Stratené vejce:

 
  • 10 ks Vajcia
  • 150 ml Ocot
  • Soľ

Postup:

Príprava mäsa:

1. Kuracie prsia okoreňte Knorr Marinádou na kuracie, potrite olejom a nechajte odstáť na chladnom mieste 10 min.

2. Na panvici si ugrilujte kuracie prsia a dajte do konvenktomatu piecť pro teplote 160°C na 20min.


Omáčka:

1. Čerstvú Na tuku Rama Culinesse Profi si orestujte šalotku, pridajte víno a nechajte zredukovať.

2. Pridajte norr holandskú omáčku, prevarte a podľa potreby dochuťte soľou.


Zelenina:

1. Očistenú špargľu si uvarte v slanej vode.

2. Na panvici rozohrejte maslo, přidajte uvarenú špargľu, redkvičku a krátko prehrejte.


Stratené vajcia:

1. Z Do hrnca dajte variť vodu, pridate soľ a ocot.

2. Keď voda zovrie, rozbite vajíčko do naberačky a pomaly ho vkladejte do variacej vody.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Culinar

Mäso a hydina