Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Líčka odblaníme a nakrájame na kocky, cibule nasekáme nahrubo.
2. V hrubostennom hrnci rozohrejeme masť alebo olej a cibuľu na ňom pozvoľna orestujeme do zlatistej farby.
3. Potom vsypeme mletú papriku, premiešame, pridáme nakrájané líčka a necháme ich zatiahnuť.
4. Pridáme jemne nakrájanú paradajkovú dužinu, nasekaný cesnak, bobkový list a trochu vývaru.
5. Všetko osolíme a okoreníme a na miernom plameni necháme mäso pozvoľna dusiť do zmäknutia, podľa potreby môžeme podlievať vývarom.
Polička Hovädzie líčka chlad. váž. cca 2,3 kg
Tipy zo sortimentu
Cibuľa žltá 40/60 čerstvá 1x2 kg
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment