Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Mäso osolíme, okoreníme a potrieme olejom.
2. Do pekáča vložíme nahrubo nakrájanú cibuľu, strúčiky cesnaku, tymian a koreňovú zeleninu. Všetko pokvapkáme olejom a navrch položíme mäso.
3. Rúru predhrejeme na 240 °C, vložíme pekáč a pečieme cca 20 minút. Potom znížime teplotu na 180 °C a 20 minút dopekáme.
4. Pred krájaním je treba nechať mäso aspoň 10 minút odležať. Roastbeef možno servírovať teplý aj studený – pečenú zeleninu môžete použiť ako prílohu.
TIP: Pokiaľ si vyberiete roštenku, je vhodné ju pred úpravou zviazať špagátom, aby mala rovnomerný tvar.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment