Postup:
1. Mäso nakrájame na tenké plátky, premiešame ho s olejom, rybacou omáčkou, zázvorom, cesnakom a najemno nasekanou olúpanou citrónovou trávou a necháme marinovať.
2. Medzitým namočíme ryžové rezance na 30 minút do studenej vody.
3. Potom ich vložíme do vriacej vody a varíme cca 3 minúty.
4. Potom ich scedíme, prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a rovno rozdelíme do veľkých misiek.
5. Očistený ľadový šalát nakrájame na tenké prúžky, mrkvu na tenké rezance a bylinky posekáme nahrubo.
6. V rozpálenej panvici opečieme sprudka hovädzie mäso tak, aby sa zatiahlo, ale pritom vnútri zostalo ružové.
7. Stiahneme ho z panvice.
8. Do misky s rezancami potom pridáme nakrájanú zeleninu, klíčky, bylinky, mäso, zalejeme teplou omáčkou nuoc cham a nakoniec posypeme praženými orieškami.