Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Teplovzdušnú rúru predhrejte na 150 °C na horné aj spodné pečenie. Kožu šunky zľahka narežte. Rezy veďte asi 1 cm od seba a vytvorte jednoduchú mriežku. Pozor: nerežte až do mäsa.
2. Zmiešajte koňak s hnedým cukrom a 3/4 tejto zmesi šunku potrite.
3. Mäso vložte do pekáča a zľahka podlejte vodou. Nechajte piecť asi 1 hodinu. Šunku potom potrite zvyšnou zmesou koňaku a cukru a pečte ďalších 30 minút (posledných 10 minút zapnite gril). Po celý čas pečenia podľa potreby podlievajte vodou.
4. Jarnú cibuľku nakrájajte na väčšie kúsky a zľahka orestujte na oleji. Šunku servírujte nakrájanú na plátky, obloženú jarnou cibuľkou na veľkej mise.
Horeca Select Originálna Pražská Šunka s kosťou chlad. váž. cca 10 kg
Viac o produkte
Rioba Cukor dark demerara 1x1 kg
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment