Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Bôčik a mäso nakrájame na kocky. Nakrájané mäso vložíme do pekáča, osolíme a posypeme rascou a premiešame s cibuľou a cesnakom nakrájanými na plátky.
2. Mäso s cibuľou a cesnakom podlejeme čiernym pivom, zľahka premiešame a cca 10 minút pečieme v rúre predhriatej na 200 °C.
3. Potom teplotu zmiernime na 170 °C a dopekáme domäkka (cca hodinu a pol). Počas pečenia podľa potreby podlievame pivom.
4. Hotové výpečky servírujeme so zemiakovými hranolčekmi a kyslou kapustou.
Bravčové plece b. k. 3D chlad. váž. cca 20kg+
Tipy zo sortimentu
Cibuľa Gourmet žltá 50+ čerst. 1x500 g sieť
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment