Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1) Kel očistite, zbavte zvädnutých lístkov a nastrúhajte na strúhadle. Do kastróla dajte dve lyžice masla, kel a výdatne osoľte. Podlejte trochou vody a poduste asi 8 minút do zmäknutia.
2) Kotlety osušte, výdatne osoľte a okoreňte z oboch strán. Vo veľkej liatinovej panvici rozohrejte olej. Pridajte kotlety a z jednej strany opečte do zlatohneda.
3) Kotlety potom otočte. Pridajte dve lyžice masla, strúčiky cesnaku a tymian. Speneným maslom polievajte mäso zo všetkých strán a opečte aj z druhej strany dozlata. Panvicu potom preneste do rúry rozohriatej na 140 °C a nechajte pomaly dopiecť.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment