Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Dúhová low carb miska

duhova_low_carb_miska-400

Počet porcií: 4
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 30 minut

Ingrediencie:

 
  • hrsť cherry paradajok
  • hrsť šalátových lístkov (rukola, ruby chard, čiže býčia krv)
  • 1 zrelé avokádo • pár húb (šampiňóny alebo enoki)
  • 100 g syra halloumi
  • klíčky (brokolicové, alfalfa, reďkovkové)
  • pár nasekaných lístkov medvedieho cesnaku
  • ½ cukety
  • avokádový alebo olivový olej
  • himalájska soľ
  • ghí 

Postup:

1. Na panvici na strednom plameni rozohrejeme ghí.

2. Pridáme na kocky nakrájané huby (popr. celé enoki huby) a pomaly restujeme dozlata.

3. Potom huby premiestnime a na rovnakú panvicu pridáme na kocky nakrájaný halloumi syr, ktorý rovnomerne orestujeme.

4. Medzitým si nakrájame olúpané avokádo a pomocou špiralizéra vytvoríme cuketové rezance.

5. Do misky pridáme umyté lístky šalátu, nakrájané cherry paradajky, avokádo a cuketu.

6. Zmes posypeme syrom halloumi, hubami a nasekaným medvedím cesnakom, osolíme, zalejeme avokádovým alebo olivovým olejom a podávame.

 


Archív receptov

Culinar

Mäso a hydina