Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Dijonský dip

dijonsky_dip_400

Počet porcií: 6
Obtiažnost:
Čas prípravy: 30 minut

Ingrediencie:

 
  • 150 ml kyslej smotany
  • 2 polievkové lyžice majonézy
  • 1 polievková lyžica dijonskej horčice 
  • soľ
  • čierne korenie

 


 

 

Postup:

1. Zmiešame smotanu, majonézu a horčicu, dochutíme soľou a korením a necháme odpočinúť v chladničke aspoň 30 minút.

TIP: TIP Dip skvele chutí najmä s grilovanými zemiakmi, sladkými zemiakmi, cviklou a koreňovou zeleninou. Podľa chuti doň môžete pridať aj cesnak alebo čerstvé bylinky.



Archív receptov

Culinar

Čerstvé ovoce