Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Hrušky umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Tie rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pokropíme rovnomerne medom, posypeme cukrom a vlašskými orieškami. Ak sa nám hrušky nezmestia na jeden plech, pečieme 2x.
2. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov asi na 10 minút.
3. Bagetu nakrájame na menšie kúsky a opečieme ich dochrumkava na scuhej panvici z oboch strán.
4. Chrumkavé toastíky potrieme ricottou a ozdobíme plátkami skaramelizovaných hrušiek.
5. Na hrušku dáme vlašské oriešky a môžeme ozdobiť aj rozmarínom.
mix strúhaný chlad. 1x80 g
Viac o produkte
agátový amfora 1x650 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment