tajomstvá šéfkuchárov

MARTIN DEVEČKA PREDSTAVUJE

DEZERTY CHUTNE A INOVATÍVNE

MARTIN DEVEČKA začínal v Hoteli Tri Studničky a následne pôsobil vo Francúzsku vo viacerých prevádzkach. Po návrate z Francúzska si založil vlastnú prevádzku – cukráreň Martin Devečka, Liptovský Mikuláš. Jeho chuťový smer sa točí okolo prvotnej suroviny a nespracovaných ingrediencií, s ktorými sa dá hrať. Rád pečie, už dlhé roky ho táto téma zaujíma. Chute cukrára a jeho podpis sú jedinečné, preto sa nebojí zdieľať svoje know-how a naopak sa teší na objavovanie nových výtvorov.

 

 
ČO SA NAUČÍME?

  • Krehký a lahodný dezert v čokoládovej škrupinke

  • Lieskovcový dezert, ktorý nemôže nikdy sklamať

  • Ako správne na veterník a ganache monté

  • Prezradíme tajomstvo na dokonalý pistáciový bôb

ČO Si PRIPRAVÍME?

  • Lieskovcový rocher
  • Pistáciový bôb
  •  Karamelový pán veterník
  • Čokoládovo-malinovú vežu

 

KEDY: 22. mája 2024 od 13:00 hod
KDE: Sitno Forest Resorts, Vyhne
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 15 osôb.

registrácia

Registrácia je ukončená z dôvodu naplnenia kapacity.

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa