tajomstvá šéfkuchárov

Jozef Hromják

NOVÁ KUCHYŇA SLOVENSKA – ŠPARGĽA

JOZEF HROMJÁK PREDSTAVUJE

Jozef Hromják je šéfkuchárom Villa Sandy City Park Resort. Zároveň pôsobí ako kapitán národného tímu Slovenska a reprezentoval Slovensko na podujatiach Villeroy & Boch Culinary World Cup 2014, 2018 a tiež na IKA Culinary Olympics 2016. Za zásluhy o rozvoj a reprezentáciu Slovenskej gastronómie a hotelierstva získal v roku 2019 ocenenie GRAND PRIX osobnosť gastronómie. Inšpiráciou mu je kuchyňa Slovenska a poctivé remeslo.

Pri tvorbe menu vychádzam z geografickej polohy a reliéfu krajiny, do popredia dávam slovenský produkt zhodnocovaný primeranou technikou.“

 ČO SA NAUČÍME?

  • Ako správne spracovať čerstvú špargľu bezodpadovo/zero waste.

  • Pripravíme si čerstvú pastu/cestovinu.

  • Naučíme sa ako na pravé rizoto.

ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?

  • Špargľový tartar, jablko, crème fraîche, včelí peľ
  • Krém z bielej špargle, smotana, Tokajský výber 5 putňový
  • Čerstvá pasta, špargľa, tvaroh, chren
  • Rizoto, špargľa, vaječný žĺtok, syr Vršatec

KEDY: 8. 6. 2023 o 13,00 hod
KDE: SITNO Forest Resorts, Vyhne 103, 966 02 Vyhne

CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH


Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 15 osôb.

Registrácia

Staňte sa zákazníkom

Ak máte firmu alebo ste SZČO, staňte sa naším zákazníkom behom pár minút.

Zaregistrujte sa
Kde sme

Nájdite svoju najbližšiu METRO predajňu.

Navštívte nás
dialogcheck
Akciová ponuka

Pozrite si aktuálnu ponuku.

Viac