Jozef Hromják je šéfkuchárom Villa Sandy City Park Resort. Zároveň pôsobí ako kapitán národného tímu Slovenska a reprezentoval Slovensko na podujatiach Villeroy & Boch Culinary World Cup 2014, 2018 a tiež na IKA Culinary Olympics 2016. Za zásluhy o rozvoj a reprezentáciu Slovenskej gastronómie a hotelierstva získal v roku 2019 ocenenie GRAND PRIX osobnosť gastronómie. Inšpiráciou mu je kuchyňa Slovenska a poctivé remeslo.
„Pri tvorbe menu vychádzam z geografickej polohy a reliéfu krajiny, do popredia dávam slovenský produkt zhodnocovaný primeranou technikou.“
ČO SA NAUČÍME?
Ako správne spracovať čerstvú špargľu bezodpadovo/zero waste.
Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 15 osôb.
Staňte sa zákazníkom
Ak máte firmu alebo ste SZČO, staňte sa naším zákazníkom behom pár minút.