Martin Devečka začínal v Hoteli Tri Studničky a následne pôsobil vo Francúzsku vo viacerých prevádzkach. Po návrate z Francúzska si založil vlastnú prevádzku – cukráreň Martin Devečka, Liptovský Mikuláš. Jeho chuťový smer sa točí okolo prvotnej suroviny a nespracovaných ingrediencií, s ktorými sa dá hrať. Rád pečie, už dlhé roky ho táto téma zaujíma. Chute cukrára a jeho podpis sú jedinečné, preto sa nebojí zdieľať svoje know-how a naopak sa teší na objavovanie nových výtvorov.
ČO SA NAUČÍME?
Krehký a lahodný dezert v čokoládovej škrupinke.
Lieskovcový dezert, ktorý nemôže nikdy sklamať.
Ako správne na veterník a ganache monté.
Prezradíme tajomstvo na dokonalý pistáciový bôb.
ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?
Lieskovcový rocher
Pistáciový bôb
Karamelový pán veterník
Čokoládovo-malinovú vežu
KEDY: 28. septembra 2023 o 14:00 hod
KDE: Hotel SENEC Lake & Aqua Resort, Slnečné jazerá sever, 903 01 Senec
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH
Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 15 osôb.
Kurz je momentálne vypredaný.
Staňte sa zákazníkom
Ak máte firmu alebo ste SZČO, staňte sa naším zákazníkom behom pár minút.