tajomstvá šéfkuchárov

Daniel Tilinger PREDSTAVUJE

MENU INŠPIROVANÉ REGIONÁLNYMI SUROVINAMI

DANIEL TILINGER, jeho začiatky sa viažu k 5* hotelu Kempinsky vo Vysokých Tatrách a Bratislave. Potom odišiel zbierať skúsenosti do zahraničia, pôsobil v Belgicku, vo Veľkej Británii v londýnskych michelinských reštauráciách Gordona Ramsayho a Jasona Athertona. Ďalšie cenné skúsenosti získal v Salzburgu, v ikonickej reštaurácii Red Bull Ikarus. V súčasnosti pôsobí ako šéfkuchár reštaurácie ECK, kde stál aj pri zrode tohto jedinečného konceptu. Hlavnou myšlienkou je spojenie jedinečnej lokality, jedla, vína a umenia, ktoré prepája celkový dojem z interiéru a exteriéru.

 

 

ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?

  • Kaleráb/špargľa/horčica

  • Pstruh lososovitý/kukurica/petržlen/kôpor

  • Žltá repa/rakytník/tekvica/smotana/petržlen

  • Špargľa/smotana/rebarbora

KEDY: 16. apríla 2024 od 13:00 hod
KDE: Hotel SENEC Lake & Aqua Resort, Slnečné jazerá sever, 903 01 Senec
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 15 osôb.

registrácia

Kapacita kurzu je naplnená. Registrácia je ukončená.

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa