Peter Duranský - šéfkuchár viedenskej reštaurácie Das LOFT. Je prvým Slovákom, ktorý získal Michelinskú hviezdu , a tak sa stal najúspešnejším Slovákom vo svete gastronómie. Je víťazom národného kola Bocuse d’Or Slovakia 2021 a finalista Bocuse d’Or Europe 2022.
Čo si pripravíme
a ochutnáme?
-
Údený Sivoň /granny smith, sedano, kešu a kapary/
-
Bôčik /topinambur, kumquat, sweet & sauer sauce /
-
Angus /zemiaková variácia, hľuzovky, madeira/
-
Kokosové vajce /mango, malibu, mandle/
KEDY: 9. 11. 2022 o 15,00 hod
KDE: Hotel Senec, Slnečné jazerá sever, Senec
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH
Kurz
je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash
& Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je
limitovaný na 15 osôb.
KURZ JE UŽ PLNÉ OBSADENÝ.