Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Časopis Gastro

Užitočná inšpirácia pre profesionálov v gastronómii.

Zaujímajú vás nové informácie z vášho odboru? Pripravili sme pre vás štvrťročník, v ktorom nájdete rozhovory s úspešnými manažérmi gastroprevádzok, tipy na moderné suroviny, ich spracovanie, nápady na neobvyklé jedlá, rady na kalkuláciu pokrmov aj mnoho ďalších prospešných informácií.

 

Časopis GASTRO pre profesionálov v gastronómii

V tomto čísle okrem iného nájdete:

    • Kokos má v kuchyni všestranné využitie.
    • Obľúbené podniky slávnych osobností.
    • Rozhovor s michelinským šéfkuchárom Björnom Svenssonom.
    • Výber exkluzívnych morských plodov.
    • Ako zvládnuť upratovanie a predísť pokute?
    • Čo znamená termín fusion?
    • Rozdelenie funkcií v profesionálnej kuchyni.

    Aktuálne vydanie je voľne k dispozícii na Pulte služieb partnerom.


    Prehliadnite si aktuálne vydanie.

    Ďalšie služby


    Môže vás tiež zaujímať

    Mäso a hydina

    Syry

    Víno