Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Nátierka obazda

Nátierka obazda

Počet porcií: 6
Obtiažnosť: ★☆☆☆☆
Čas prípravy: 15 minut

Ingrediencie:

 
  • 500 g vyzretého camembertu
  • 100 g masla
  • 100 g žervé
  • 1 cibuľa
  • 2 čajové lyžičky mletej papriky (sladkej nebo údenej)
  • 1 polievková lyžica medu
  • 50 ml pšenicného piva
  • soľ, čierne korenie
  • ½ čajovej lyžičky mletej rasce


Postup:

1. Zmäknuté maslo vymiešame do peny, zmiešame ho s jemne nakrájaným camembertom a pridáme žervé.

2. Cibuľu nasekáme nadrobno a na troche masla ju opražíme dosklovata.

3. Pridáme ju do syrovej zmesi a všetko ochutíme mletou paprikou, medom, soľou, čiernym korením a rascou.

4. Podávame s čerstvým pečivom a nakladanou zeleninou.


Tip:

Namiesto camembertu môžete použiť aj syr brie, romadur alebo limburger.


Skvela aj ako chuťovka k pivu­!

Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Čerstvá zelenina

Zelenina