Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Mettensuppe

mettensuppe

Počet porcií: 4
Obtiažnost:☆☆☆
Čas prípravy: 90 min

Ingrediencie:

 
  • 250 g predného hovädzieho mäsa 
  • 2 špikovej kosti
  • 3 väčšie mrkvy
  • 1 petržlen
  • 1 cibuľa
  • ½ póru
  • 2 frankfurtské párky
  • 4 biele klobásy
  • 1 čajová lyžička drveného koriandra
  • soľ, čierne korenie

Pracovný postup:


1. Mäso, kosti a zeleninu vložíme do hrnca a zalejeme štyrmi litrami studenej vody.


2. Varíme na miernom plameni približne dve hodiny, potom pridáme koriander, soľ i korenie a krátko povaríme. Z vývaru vyberieme všetky ingrediencie, necháme ho vychladnúť a z povrchu odoberieme tuk.


3. Následne polievku ohrejeme, pridáme do nej varené hovädzie mäso, na kolieska nakrájané údeniny a uvarené vlasové rezance.



Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Mäso a hydina

Mäso a hydina