Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Soté z afrického sumčeka

940x400

Počet porcií: 4
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 30 min

Ingrediencie:

 
  • 500 – 750 g sumčeka afrického
  • 250 g šampiňónov
  • 1 ks póru
  • 1 ks mrazenej čínskej zeleniny
  • 2 lyžičky korenia na čínu
  • 2 lyžica sójovej omáčky
  • soľ

Postup:

1. Sumčeka, šampiňóny aj zeleninu nakrájame na rezančeky.

2. Postupne pridáme korenie, olej aj sójovú omáčku. Všetko poriadne zamiešame a necháme cca 12 hodín odležať.

3. Zmes potom na panvici osmažíme a podávame s hranolčekmi alebo s ryžou.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a plody mora

Ryby a plody mora