Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Smažený claresse

Smažený claresse

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆
Čas přípravy: 25 min

Ingrediencie:

 
  • 4 porcie claresse
  • 100 g tvrdého syra
  • 2 ks vajec
  • rybie korenie
  • hladká múka
  • strúhanka
  • olivový olej
  • petržlenová vňať
  • soľ


Postup:

1. Ryby osolíme a posypeme korením. Votrieme do mäsa a necháme asi 30 minút marinovať.

2. Nastrúhaný syr vmiešame do rozšľahaných vajec.

3. Rybie porcie obalíme klasicky v trojobale (múka, vajce so syrom, strúhanka) a na mierne rozpálenom oleji smažíme dozlatista.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a plody mora

Ryby a plody mora