Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Raja so špenátom a kapary

Raja so špenátom a kapary

Počet porcií: 4
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 25 minut

Ingrediencie:

 
  • 4 filety z raje (cca 800 g)
  • 12 ks nakladaných kapár so stopkou
  • 400 g listového špenátu
  • 150 g masla
  • hladká múka
  • soľ, čierne mleté korenie

Postup:

1. Filety osolíme, okoreníme a zľahka obalíme v múke.

2. Na panvici rozohrejeme dve tretiny masla a raju opečieme približne 5 minút z každej strany.

3. Vo vedľajšej panvici rozohrejeme zvyšné maslo, zľahka osolíme a vložíme špenátové listy. Krátko ich orestujeme, pridáme kapary, všetko premiešame a stiahneme z ohňa.

4. Opečené mäso so špenátom môžeme podávať so zemiakovou kašou.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a morské plody

Ryby a plody mora