Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Platesa Colbert

Platesa Colbert

Počet porcí: 6
Obtížnost: ★★☆☆
Čas přípravy: 50 min

Ingrediencie:

 
  • filety z 3 platies
  • 50 g strúhanky
  • zväzok byliniek (petržlen, estragón, pažítka, trebuľka)
  • trocha citrónovej kôry
  • trocha jemnej horčice
  • čierne mleté korenie, soľ, olivový olej


Postup:

1. Bylinky a strúhanku rozmixujeme najemno v mixéri.

2. Pridáme trochu olivového oleja a citrónovú kôru.

3. Filety osolíme a okoreníme a osmažíme ich z oboch strán na panvici zhruba 30 sekúnd.

4. Potom ich pokryjeme trochou horčice a zmesou z byliniek a strúhanky.

5. Obalené filety zapečieme v rúre a podávame.

Náš tip: Podávať môžeme napríklad so smotanovou espumou.


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a plody mora

Ryby a plody mora