Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Pečený sumček s jablkami

Pečený sumček s jablkami

Počet porcií: 10
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 30 minut

Ingrediencie:

 
  • 1 500 g filiet sumčeka afrického
  • 500 g jabĺk
  • 200 g syra Gouda (plátky)
  • 1 citrón na šťavu
  • soľ, čierne mleté korenie

Orientačná cena za porciu: 1,85 €

Postup:

1. Jablká olúpeme a nakrájame na tenké plátky.

2. Filety osušíme a ochutíme soľou a čiernym mletým korením.

3. Na rybu vyskladáme plátky jabĺk tak, aby sa čiastočne prekrývali, a zakvapkáme ich citrónovou šťavou.

4. Navrch položíme plátok syra a pečieme v rúre pri 200 °C zhruba 8 minút.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a morské plody

Ryby a plody mora