Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Tagliatelle s kalmármi v paradajkovom vývare

Tagliatelle s kalmármi v paradajkovom vývare

Počet porcií: 4
Obtiažnosť: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 20 min

Ingredience:

 
  • 500 g kalmárov
  • 750 g cestovín tagliatelle
  • 150 g paradajok
  • 7 ks červených pepperoncini
  • cesnak
  • olivový olej
  • morská soľ

Pracovný postup:

1. Kalmáre očistíme a nakrájame na prúžky.

2. Jemne nasekáme strúčik cesnaku a pepperoncini.

3. Rozpálime olivový olej, na ktorom osmažíme nakrájané kalmáre, pridáme cesnak, štipku posekaných pepperoncini (na špičku noža). Do takto pripraveného základu pridáme na kocky nakrájané paradajky, ktoré mierne podusíme a dochutíme soľou.

4. Uvarené tagliatelle scedíme a premiešame so zmesou z kalmárov.

5. Z tagliatelle vytvoríme na tanieri hniezdo a okraj taniera dozdobíme pepperoncinmi.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a morské plody

Ryby a plody mora