Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými paradajkami a petržlenom

Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými paradajkami a petržlenom

Počet porcií: 4
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 30 minút

Ingrediencie:

 
  • 0,5 kg cestovín linguine
  • 0,4 kg kreviet
  • 1 strúčik cesnaku
  • 10 dcl bieleho vína
  • 5 paradajok
  • petržlen
  • šalotka
  • mascarpone
  • maslo

Postup:

1. Na panvici si rozohrejeme maslo, na ktorom zľahka speníme šalotku a cesnak, prilejeme kvapku bieleho vína a pridáme krevety.

2. Krevety orestujeme, pridáme na kocôčky nakrájané paradajky a povaríme zhruba 2 minúty.

3. Do osolenej vriacej vody vsypeme cestoviny a uvaríme al dente (približne 8 minút).

4. Scedené cestoviny pridáme ku krevetám, premiešame, osolíme, posypeme nahrubo nakrájaným petržlenom a podávame.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Ryby a morské plody

Ryby a plody mora