Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Hovädzí burger s kozím syrom

burger-hero

Počet porcií: 10
Obtiažnost: ★★☆☆☆
Čas prípravy: 20 min

Ingrediencie:

 
  • 1 000 g hovädzieho mäsa
  • 40 dkg kozieho syra
  • 10 žemlí na hamburgery
  • 200 g bylinkového masla
  • hlávkový či ľadový šalát
  • panenský olivový olej
  • med

Postup:

1. Najprv si zomelieme hovädzie mäso. Do mäsa nemusíme pridávať žiadne korenie, iba ho pomocou fólie vytvarujeme.

2. Mäso podľa chuti ogrilujeme. Súčasne si pripravíme niekoľko plátkov kozieho syra a čerstvý šalát.

3. Žemľu rozkrojíme na dve polovice. Spodnú polovicu potrieme bylinkovým maslom, pridáme plátok šalátu a plátok mäsa so syrom.

4. Nakoniec burger zakvapkáme medom, priklopíme hornou polovicou žemle a podávame.



Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Mäso a hydina

Mäso a hydina