Staňte sa naším zákazníkom. Je to jednoduché.

Získať METRO kartu

Dresing Tisíc ostrovov

Dresing Tisíc ostrovov

Počet porcií: 1
Obtiažnost: ★☆☆☆☆
Čas prípravy: 15 minut

Ingrediencie:

 
  • 450 g Horeca Select majonéza
  • 150 g mlieko 1,5%
  • 150 g kečup jemný
  • 5 h soľ kamenná
  • 60 g Horeca Select petržlen hladkolistá
  • 20 g feferónky čerstvé
  • 10 g Tabasco červené
  • 50 g limetky (na šťavu)

Postup:

1. Petržlen umyjeme a zo stoniek otrháme lístky, ktoré nakrájame na malé kocky.

2. Feferónky pozdĺžne rozkrojíme, špičkou noža vyberieme semienka a nakrájame na kocky.

3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, soľ, limetkovú šťavu a metličkou všetko rozmiešame.

4. Podľa potreby upravíme konzistenciu mliekom.

5. Do dresingu pridáme nakrájané feferónky a petržlen.

6. Dresing ochutnáme s kúskom zeleniny a prípadne ho dochutíme.


Komentár kuchára:

1. Možno použiť ku grilovaným mäsám, na ryby, morské plody, hydinu, vegetariánske pokrmy a šaláty. Najvhodnejšie použitie je na krevety a ustrice.


Tipy zo sortimentu


Archív receptov

Archív receptov

Culinar

Archív Culinar

Pečivo a ďalší sortiment

Ďalší sortiment